Kонтакти

Предлагаме Ви мечтания дом в точния момент

За да Ви помогнем в покупката на недвижим имот в жилищен комплекс JADE 2, е достатъчно само да се свържете с консултантите на BESO HOMES. Ние сме специализирани в изграждането на жилищни сгради на територията на гр. София. В своята дейност прилагаме затворен бизнес цикъл – планиране, проектиране, инвестиции, реализация, управление и поддръжка на обектите. Винаги се придържаме строго към инвестиции в проекти със стилна архитектура и добра локация – критерии, на които отговаря и многофамилна жилищна сграда JADE 2. Продажбата на апартаменти, паркоместа и гаражи в жилищния комплакс се извършва без посредник, директно от инвеститора, ексклузивно – единствено и само от нас без комисионна от купувача.

 
Нашите консултанти ще Ви запознаят с всички детайли за избрания от Вас апартамент и за останалите функционални зони на обекта, като използвате най-удобната за Вас форма за контакт.

 

На тел.: 0889 333 444 и 0886 333 444 /без почивен ден/

На email: imoti@besohomes.bg

 
Може да използвате и формуляра за запитвания или чат функцията на сайта на JADE 2 – www.jade2.bg или на www.besohomes.bg

Ако предпочитате директни срещи, с удоволствие ще Ви посрещнем в централния ни офис на бул. „Тодор Каблешков“ №45, всеки работен ден от 10 до 18 ч. В близост е осигурен безплатен паркинг, който се намира на гърба на Beso Bar&Dinner.

 
Очакваме ВИ!