Детайли

директна връзка

с инвеститора

0886 007 008 / 0886 111 122

logo Jade
icon

ПЪРВА КОПКА: 14.07.2022 
ЕТАП ДНЕС: АКТ 14
ЖИЛИЩНА СГРАДА ОТ ЗАТВОРЕН ТИП С ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ, ПАРКОМЕСТА, ПАРК, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ И АПАРТАМЕНТИ

icon

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ТИПОВЕ АПАРТАМЕНТИ:
ДВУСТАЙНИ, ТРИСТАЙНИ И ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ

icon

В ПОЛИТЕ НА ВИТОША, В НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩИЯ СЕ ЮЖЕН КВАРТАЛ НА СОФИЯ - ж.к.МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ

 • ЗА НАС

  Jade 2 Residential Complex e модерна жилищна сграда от затоврен тип, подходяща за закупуване на недвижим имот за собствено ползване или с цел инвестиция. Продажбата на апартаменти, гаражи и паркоместа се осъществява ексклузивно от нас, без посредник и без комисионна за купувача, директно от инвеститор.

  Jade 2 Residential Complex осъществява цялостното управление на реализирането на жилищен комплекс от затворен тип.

  Ние сме специализирани в изпълнението на жилищни проекти и продажбата на имоти в предлаганите ексклузивно от нас обекти на територията на София. В своята дейност ние прилагаме затворен бизнес цикъл, който включва:

  - Планиране

  - Проектиране

  - Осигуряване на инвестиции

  - Изпълнение на проекта

  - Реализиране на продажби

  - Комуникация с клиентите – от избора на най-подходящо жилище до подписване на договор за покупко-продажба на имот

  - Изпълнение на т. нар. after sales програма – предоставяне на индивидуална грижа от наш консултант на всеки клиент, закупили имот в предлаганите ексклузивно от нас обекти.
  Винаги се придържаме строго към това да инвестираме средства и усилия в реализирането на проекти със стилна визия, издържана архитектура и атрактивна локация, на конкурентна цена на имотите и с висок инвестиционен потенциал.

  www.jade.bg

 • ХАРАКТЕРИСТИКА НА ИМОТА

  Комплексът е от затворен тип, с обособена зона за отдих и зелени площи, като достъпът до вътрешния двор е контролиран и ограничен. Осигурен е Пешеходен подход посредством алея от юг и от север.
  Разгънатата застроена площ на JADE 2 е 14 352 кв.м.

  Жилищната площ на отделните апартаменти е между 46 и 201 кв.м.
  Многофамилна жилищна сграда от затворен тип с магазини, офиси и подземен паркинг на 2 нива, обособени в четири входа, като етажното разпределение е, както следва:
  - Вход A – 8 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 7 жилищни етажа
  - Вход B – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 8 жилищни етажа
  - Вход C – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 8 жилищни етажа
  - Вход D – 9 етажа – 9 жилищни етажа.

  Апартаментите са обособени в четири входа:

  На всеки етаж има между 3 и 6 жилища с цел запазване на максимална самостоятелност, тишина и спокойствие.

  Комплексът разполага с:

  • ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ: Дневна с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна
  • ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ: Дневна с кухненски бокс, две спални и две бани
  • ЧЕТИРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ: Дневна с кухненски бокс, три спални, две бани и гардеробно помещение.
  • Жилищата са с входно антре с достъп до всяка стая, складово помещение и тераса.

   ОТВОРИ ГЕНЕРАЛЕН ПЛАН 

 • МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

  Жилищен комплекс Jade 2 се намира в един от районите на София с най-голям потенциал за развитие – Манастирски ливади изток.

  Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата.
  Местоположението на комплекса в Манастирски ливади - изток е изключително атрактивно поради:

  • Бързия достъп до центъра на София
  • Близостта до Витоша и Резиденция Бояна
  • Наличието на търговски центрове и магазини – МОЛ България, Билла и др.
  • Здравни заведения - Болница Св. София, 1 ДКК.
  • Клонове на банки и центрове за обслужване на клиенти и др.
  • Бизнес сгради – Вертиго, Абакус, Беллиссимо

  Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков”, бул. „България” и има бърз излаз на „Околовръстен път”. Най-близките спирки на градския транспорт се обслужват от автобуси по линии 64 и 304 и трамвай по линия 7, който прави директна връзка с центъра на София.
  Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, детска градина и училище, както и голям „Линеен парк Манастирски ливади“.

  Повече информация за концепцията на парка, можете да прочетете тук:

   

  https://sofiaplan.bg/portfolio/park-mli/

   

 • СТРОИТЕЛСТВО

  КОНСТРУКЦИЯ НА СГРАДАТА: Монолитна стоманенобетонна скелетна конструкция с безгредови плочи.

  СТЕНИ И ПОД: 
  -външни тухлени стени „Wienerberger Porotherm“ 25 см;
  -вътрешни преградни стени от тухли „Wienerberger Porotherm“ 12 см;
  -машинна мазилка и шпакловка, армирана със стъклофибърна мрежа;
  -пакет фасадна топлоизолация 10см;
  -външна силикатна мазилка и вентилируема фасадна обшивка от композитни плоскости “HPL”; 

  ПОКРИВ: Плосък покрив с топлоизолация XPS, пароизолация и хидроизолация.

  ЕЛ и ВиК: Тръби от термоустойчив полипропилен тип PPR. Водопроводни тръби (ПП,ПЕ с алуминиева вложка). Апартаментни ел.табла, ключове и контакти „Schneider electric”/”Legrand”, звънчево- домофонна инсталация с контрол на достъп.

  ДОГРАМА: Прозорците са с PVC дограма и са с максимална височина, като са спазени всички противопожарни норми. REHAU SYNEGO PVC: Synego е новата профилна система на Rehau от висок клас. Прозорците SYNEGO са снабдени с трета допълнителна уплътнителна равнина и ограничават шума до 47 децибела (до 26 пъти намаляване на шума). REHAU Synego са с продуктов етикет EcoPuls (40% до 75% рециклиран материал)
  - Монтажна ширина - 80мм
  - Камери – 7 камери за касата и 6 камери за крилото
  - Троен стъклопакет с всесезонно енерджи стъкло.
  - Цвят - двустранно - тъмно сив графит
  - HDF-повърхност (High Definition FInishing) - Повишена сигурност със защита срещу взлом
  - Топлоизолация и Шумоизолация
  - Екологична и подлежи на рециклиране

  БЛИНДИРАНИ ВРАТИ SOLID 55: Блиндирани врати СОЛИД 55 Модел Класик Т Билд, Серия 40, стоманено крило с обща дебелина 58 мм, цвят - тъмен дъб, ъглова метална каса, 3D регулируеми панти, италианска патронна брава + Патрон Solid, лостова система с горна точка на заключване.

  АСАНСЬОРИ: Orona PS3 - eдни от най-тихите асансьори на пазара, които осигуряват комфорт и удобство. Еталон за лукс и качество, те имплементират най-новите технологии, включващи LED осветление и автоматични системи за изключване, когато асансьорът не се използва.

  ИЗОЛАЦИЯ: За осигуряване на максимално топлозадържане фасадните ограждащи стени са с ефективни топлоизолации с необходимата дебелина.

  ГАЗИФИКАЦИЯ: Природният газ е един от най-евтините енергоизточници за дома и най-популярния избор за отопление, готвене и топла вода. Уредите на природен газ са икономични. С тях се отоплявате, готвите и си осигурявате топла вода срещу много по-малко количество енергия. Коефициентът на полезно действие на газовото оборудване е почти 100%. Използването на природен газ за битови нужди намалява разходите Ви за отопление, готвене и топла вода с над 50% в сравнение с електрическата енергия.

  ПАРКИНГ: Паркоместа и гаражи в две подземни нива с отделни рампи за вход/изход с опция за поставяне на станция за зареждане на електрически превозни средства и плъгин хибриди.

За проекта – детайлно представяне

1. Начало

Първа копка: 14.07.2022
ЕТАП КЪМ ДНЕШНА ДАТА: АКТ 14

Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да се опише жилищна сграда от затворен тип Jade2 Residential Complex, разположена в един от най-новите и динамично развиващи се райони на София – Манастирски ливади Изток. Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, МОЛ България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

 

Проектирана от водещи архитекти, сградата се състои от четири входа – вход А на 8 етажа, и съответно входове B, C, D на 9 етажа, в които са разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, офис зона на партерно ниво и 2 подземни нива с гаражи, паркоместа и складове. Комплексът разполага с озеленен вътрешен двор със зони за отдих, който осигурява спокойна и чиста среда и максимален комфорт на обитателите. Общата надземна разгъната площ на Jade 2 Residential Complex e 14 352 кв.м.

Конструкцията на сградата е скелетно-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, с дървесен дизайн и минерална мазилка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, топлоизолация от каменна вата 10 см и EPS и пароизолация на покривните пространства. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранитогрес с противоплъзгаща повърхност. Сигурността на живущите в комплекса се гарантира от видеонаблюдение, аудио  система на входа за всеки апартамент и ограничен достъп.

Изграждането на комплекса ще започне през 2022 г., а строителните дейности ще приключат през 2025 г.

 

Клиентите ни могат да изберат между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, разпределени в четирите входа на Jade 2 Residential Complex и да осигурят паркомясто или гараж за  своя автомобил.

Реализацията на многофамилната сграда следва най-новите тенденции при жилищното проектиране, а строителните дейности се извършват в съответствие със съвременните стандарти за качество и при спазване на всички съответни норми на националното и европейското законодателство.

Наш приоритет е да бъдем доверен партньор на своите клиенти и да отговорим на Вашите очаквания за перфектно обслужване и качество без компромиси и заедно да изберем най-подходящия, уютен и сигурен дом за Вас, който отговаря на изискванията Ви за комфорт, стил и качество.

 

2. Детайлно представяне

Недвижимите имоти – двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти – в жилищен комплекс Jade 2 са обособени в четири входа, като етажното разпределение е, както следва:

 • Вход А – 8 етажа – 1 надземен етаж с офиси и 7 жилищни етажа
 • Вход B – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти с двор и 8 жилищни етажа
 • Вход C – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти с двор и 8 жилищни етажа
 • Вход D – 9 етажа – 1 надземен етаж с офиси и 8 жилищни етажа

Сутерен

В сутерена на комплекса е разположен подземен паркинг на две нива с паркоместа, гаражи и складове. Достъпът се осъществява директно от улицата посредством рампа за автомобили, а връзката с горните етажи е осигурена чрез стълбищни клетки и асансьори.

Капацитетът на подземния паркинг е съобразен с броя на апартаментите, като са предвидени и  паркоместа за хора с увреждания.

С цел безопасността на живущите, както и на сградите от комплекса, е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг.

 

Първи приземен етаж

На първия приземен етаж са разположени съответно:

 • Магазини с достъп от ул. Васил Стефанов – във вход D
 • Жилища със самостоятелни дворчета, които да създават усещане за комфорта на собственото пространство – във вход B и C
 • Офиси с осигурен достъп от южната граница на имота – във вход А
 • Самостоятелно входно помещение и склад за всеки от входовете

Жилищни етажи

На жилищни етажи от втори до осми етаж са разположени типови двустайни и тристайни апартаменти, като

В двустайните апартаменти има:

 • Входно антре с достъп до всяка стая
 • Дневна с кухненски бокс и спалня
 • Складово помещение
 • Баня с тоалетна

В тристайните апартаменти има:

 • Входно антре с достъп до всяка стая
 • Дневна с кухненски бокс и две спални
 • Складово помещение
 • Баня с тоалетна
 • Допълнителна самостоятелна баня с тоалетна към една от спалните

 

Панорамен етаж

На последния девети етаж са разположени големи четиристайни апартаменти,

всеки от които разполага с:

 • просторна дневна с кухненски бокс между 30 и 50 кв.м.,
 • 3 самостоятелни, непреходни спални
 • 2 бани с тоалетна
 • Складово помещение
 • Гардеробно помещение
 • Панорамна тераса с гледка към София и Витоша

 

Осигурени са достатъчно паркоместа и гаражи, чийто брой е съобразен с този на жилищата.

 

Комуникационни връзки

Във всички входове достъпът до и от съответния етаж от и до сутерена и входното помещение се осъществява чрез стълбища и асансьори, предвидени и за хора с увреждания, които се придвижват със специализирани средства – инвалидни колички. На всеки от етажите са разположени между 3 и 6 апартамента с цел запазване на максимална самостоятелност, тишина и спокойствие на живущите.
Общи характеристики на комплекса

При изграждането на жилищен комплекс от затворен тип JADE 2 Residential Complex са заложени всички принципи за качествено ново строителство, като водещи са:

 • Прилагане на доказани във времето решения и добри практики за проектиране
 • Спазване на всички съвременни стандарти за проектиране и строителство
 • Съответствие с изискванията на нормативната уредба в Република България, както и с европейското законодателство в тази сфера.

Проектирането на сградата е съобразено с всички изисквания за енергийна ефективност и пожарна безопасност, а използването на паркоместата и гаражите в двете нива на сутерена става по всички предвидени правила за организация и безопасност на движението.

Предвидени са и достатъчно стойки за велосипеди.

 

Застроена и жилищни площи

Разгънатата застроена площ на JADE 2 е 14 352 кв.м.

Жилищната площ на отделните апартаменти е между 46 и 201 кв.м.

 

Паркоустройство и благоустройство

При проектирането на външната среда и двора на жилищен комплекс от затворен тип JADE 2 са взети предвид изискванията за висока естетика, лесна поддръжка и оптимални разходи при експлоатация.

В първия вход е разположено помещение за портиер/ охрана, а по алея се стига до отделните входове на сградите.

Дворната площ е определена за озеленяване и плочници, като са предвидени трафопост и дизелгенаратор за резервно захранване.

С цел сигурността на придвижване на живущите в комплекса и техните гости са осигурени отделни подходи за автомобилите и пешеходците.

Всички останали зони от вътрешния двор са с озеленяване, алеи и места за отдих. Подбрани са растения, включително дървесна растителност, предимно многогодишни, лесни за поддръжка и подходящи за климатичните условия в района. Те, заедно с ажурната ограда по границите на имота завършват и откроят цялостната визия на комплекса.

 

Конструкция на комплекса

Конструкцията на сградите от монолитен стоманобетон, а междуетажните подови конструкции са безгредови. Видът, разположението и размерите на конструктивните елементи е избран така, че да бъдат спазени всички изисквания за носимоспособност и сеизмична сигурност.

 

Ограждащи конструкции

Основният покрив, както и покривите на междинните нива са снабдени с хидроизолация, положена върху топлоизолация от каменна вата.

Покривът е изолиран с пароизолационна мембрана, топлоизолация от xps и армирана циментова замазка за наклон.

Балконите и лоджиите са с настилка от гранитогресни плочи.

Фасадното остъкляване е проектирано така, че да осигурява оптимално, като количество и качество, естествено осветление във всяко жилищно помещение. Прозорците са с PVC дограма и са с максимална височина, като са спазени всички противопожарни норми.

За осигуряване на максимално топлозадържане фасадните ограждащи стени са с ефективни топлоизолации с необходимата дебелина.

Входните пространства и фоайета в целия комплекс са достатъчно просторни, а всички входове са проектирани така, че да са достъпни за хората с увреждания.

 

Стени и врати

Вътрешните преградни стени са тухлени и оформени с мазилка и шпакловка.

Входните врати на апартаментите са блиндирани, с висококачествено покритие и елегантна визия.

 

Асансьори

И четирите входа на Jade 2 са оборудвани с пътнически асансьори, които позволяват пълноценното обслужване на хора с увреждания.

 

3. Локацията

Жилищен комплекс Jade 2 Residential Complex се намира в един от районите на София с най-голям потенциал за развитие – Манастирски ливади изток.

Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, Мол България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

Районът, в който ще бъде построен комплекс JADE 2 Residential Complex, се развива с много бързи темпове, а изграждането на инфраструктурата се реализира едновременно със застрояването на тази част на столицата. Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков”, бул. „България” и има бърз излаз на „Околовръстен път”. Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, парк с детски и спортни площадки, детска градина и училище.

 

Основните фактори, които правят района изключително атрактивен, са:

 • Близостта и директния достъп до центъра на София
 • Близостта до Витоша и Резиденция Бояна
 • Наличието на търговски центрове и магазини – МОЛ България, Билла и др.
 • Здравни заведения – Болница Св. София, 1 ДКК.
 • Клонове на банки и центрове за обслужване на клиенти и др.
 • Бизнес сгради – Вертиго, Абакус, Беллиссимо
 • Дженеръс Ауто, ЗАД Армеец

 

Комплексът е на минути разстояние от центъра на София и основни столични булеварди:

 • Бул. България – 600 м.
 • Бизнес център Вертиго – 400 м.
 • Околовръстен път – 400 м.
 • НДК – 12 мин.

В непосредствена близост са и обекти, като търговски вериги:

 • МОЛ България – 5 мин., Магазин Била – 4 мин., а бизнес център Вертиго е на едва 400 м. от комплекса.
 • Най-близкото здравно заведение – Болница Св. София – е едва на 900 м. от жилищния комплекс,
 • 1 Детска Консултативна Клиника – на 4 мин. разстояние с кола, а престижната Сити Клиник – на 6 мин.
 • Ако имате желание за разходка – Резиденция Бояна е само на 4 мин., а Ботаническата градина на 6 мин.

Най-близките спирки на градския транспорт се обслужват от автобуси по линии 64 и 304 и трамвай по линия 7, който прави директна връзка с центъра на София.

 

4. За нас

 

Инвестиционна група, специализирана в цялостното управление и изграждане на жилищни сгради и комплекси на територията на София – от планирането на всеки наш проект, до продажбата на недвижимите имот, в т.ч. продажба на апартаменти, офиси, паркоместа и гаражи. В нашето портфолио има реализирани и изцяло офис сгради, но акцентът е върху жилищното строителство в София.
Един от вече реализираните ни инвестиционни проекти на групата е и затворен жилищен комплекс в полите на Витоша Oasis Residence Sofia:

https://oasisresidencesofia.com

В своята дейност ние прилагаме затворен бизнес цикъл, който включва:

 • Планиране
 • Проектиране
 • Осигуряване на инвестиции
 • Изпълнение на проекта
 • Реализиране на продажби
 • Комуникация с клиентите – от избора на най-подходящо жилище до подписване на договор за покупко-продажба на имот
 • Изпълнение на т. нар. after sales програма – предоставяне на индивидуална грижа от наш консултант на всеки клиент, закупили имот в предлаганите ексклузивно от нас обекти.

Винаги се придържаме строго към това да инвестираме средства и усилия в реализирането на проекти със стилна визия, издържана архитектура и атрактивна локация, на конкурентна цена на имотите и с висок инвестиционен потенциал.

Нашите консултанти ще Ви помогнат в избора и закупуването на недвижим имот в Jade 2, който да бъде Вашият мечтан нов дом или жилище, придобито с цел инвестиция.

 

Проектантът
JADE 2 Residential Complex е по проект на водеща архитектурна компания – Ivo Petrov Architects.
Основана през 1990 г. компанията вече над 28 г. осъществява амбицията си да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради – от градоустройствени разработки, през инвестиционно проектиране във всички проектни фази, до интериорен дизайн и обзавеждане.

Именно затова и ние се доверихме на Ivo Petrov Architects и в частност на управителя арх. Цветан Петров, ръководител на проекта, за проектирането на JADE 2 и за цялостната визия на комплекса – стилна, естетически издържана, осигуряваща максимален комфорт, удобства и сигурност на живущите там.

5. Нашите услуги

Ако искате да закупите недвижим имот за собствено ползване или с цел инвестиция в жилищен комплекс Jade 2 Residential Complex e Вашето място. Продажбата на апартаменти, гаражи и паркоместа се осъществява ексклузивно само от нас, без посредник и без комисионна за купувача, директно от инвеститор.

Ние сме тук:

 • • За да Ви помогнем да направите най-подходящия избор
 • • За да Ви предоставим всички детайли, свързани с обекта и неговото изграждане
 • • За да отговорим на всички Ваши въпроси относно строителството, структурата на закупуване, документалното оформяне на сделката и др., касаещи комплекса или предлаганите от нас услуги
 • • За да договорим най-разумното за Вас банково финансиране, ако такова Ви е необходимо
 • • За да Ви предоставим индивидуална грижа за Вашия нов недвижим имот.

 

Ето и кои са основните стъпки при работата ни с всеки наш клиент:

 • Нашите консултанти отговарят на запитвания на телефон, по мейл или на място в нашия офис
 • Запознаваме с детайли всеки, който прояви интерес към недвижим имот – апартамент, магазин, офис, паркомясто , гараж в жилищен комплекс JADE 2.
 • Осъществяваме оглед заедно с потенциалния клиент
 • Организираме среща с представител на строителната компания, на проектанта или с наш дизайнер, ако това е необходимо и при желание от страна на клиента, за довършителни работи или други въпроси, свързани с недвижимия имот
 • При избор на апартамент, паркомясто, гараж съответният недвижим имот може да бъде „резервиран“ без депозит в рамките на до 2 дена
 • След този срок наш консултант се свързва с клиента за подписване на депозитно споразумение в случай на потвърждение
 • В случай, че сделката ще се извърши не със собствени средства изцяло, а с жилищен кредит, нашите консултанти започват комуникация с банката за изготвяне на съответния погасителен план както и на пълния пакет с документи за покупко-продажба. При необходимост се организира и среща на представител на банката с клиента
 • Клиентът осигурява необходимите, изискуеми от финансовата институция, документи
 • Консултантите ни подготвят предварителния договор за покупко-продажба, който заедно с пълния пакет документи по сделката се предоставят на клиента за разглеждане и предложения за корекции от него или негов адвокат
 • След финализиране на договора се насрочва дата за неговото подписване
 • След този етап сделката преминава към т.нар. after sales програма, където наш консултант предоставя индивидуална грижа на клиента до момента на завършване и предаване на обекта и съответния закупен недвижим имот.

 

Консултантите ни ви очакват на телефони – 0886 007 008 и 0886 111 122, без почивен ден, както и в централния ни офис на бул. „България“№ 45 (в работни дни от 10 до 18 ч.), където е осигурен безплатен паркинг .

 

Може да ни пишете и на email: sales@jade.bg, както и да използвате формуляра за запитвания на сайта на Jade 2 – www.jade2.bg

Очакваме Ви!

Call Now