Детайли

директна връзка

с инвеститора

0889 333 444

logo Jade
icon

ЖИЛИЩНА СГРАДА С ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ, ПАРКОМЕСТА, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ И АПАРТАМЕНТИ

icon

етажност: ВХОД А - 8 ЕТАЖА;
ВХОД B - 9 ЕТАЖА; ВХОД C - 9 ЕТАЖА;
ВХОД D - 9 ЕТАЖА

icon

В БЛИЗОСТ ДО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, МОЛ БЪЛГАРИЯ И ВОДЕЩИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ

 • За нас

  BESO HOMES

  BESO HOMES осъществява цялостното управление на реализирането на жилищен комплекс от затворен тип Jade 2 Residential Complex.

  Ние сме специализирани в изпълнението на жилищни проекти и продажбата на имоти в предлаганите ексклузивно от нас обекти на територията на София. В своята дейност ние прилагаме затворен бизнес цикъл, който включва:

  - Планиране

  - Проектиране

  - Осигуряване на инвестиции

  - Изпълнение на проекта

  - Реализиране на продажби

  - Комуникация с клиентите – от избора на най-подходящо жилище до подписване на договор за покупко-продажба на имот

  - Изпълнение на т. нар. after sales програма – предоставяне на индивидуална грижа от наш консултант на всеки клиент, закупили имот в предлаганите ексклузивно от нас обекти.
  Винаги се придържаме строго към това да инвестираме средства и усилия в реализирането на проекти със стилна визия, издържана архитектура и атрактивна локация, на конкурентна цена на имотите и с висок инвестиционен потенциал.

  Нашите консултанти ще Ви помогнат в избора и закупуването на недвижим имот в Jade 2 Residential Complex, който да бъде Вашият мечтан нов дом или жилище, придобито с цел инвестиция.

  www.besohomes.bg

 • Нашите услуги

  Ако искате да закупите недвижим имот за собствено ползване или с цел инвестиция в жилищен комплекс Jade 2 Residential Complex, BESO HOMES е вашият партньор. Продажбата на апартаменти, гаражи и паркоместа се осъществява ексклузивно само от нас, без посредник и без комисионна за купувача, директно от инвеститор.

   

  Ние сме тук:

  • • За да Ви помогнем да направите най-подходящия избор
  • • За да Ви предоставим всички детайли, свързани с обекта и неговото изграждане
  • • За да отговорим на всички Ваши въпроси относно строителството, структурата на закупуване, документалното оформяне на сделката и др., касаещи комплекса или предлаганите от нас услуги
  • • За да договорим най-разумното за Вас банково финансиране, ако такова Ви е необходимо
  • • За да Ви предоставим индивидуална грижа за Вашия нов недвижим имот.

   

  Научете повече >>>

 • Уют, комфорт, стил и спокойствие

  Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да се опише жилищна сграда от затворен тип Jade 2 Residential Complex, разположена в един от най-новите и динамично развиващи се райони на София – Манастирски ливади Изток. Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, МОЛ България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

   

  Достъпът до комплекса, до отделните входове, асансьорите, както и част от паркоместата са съобразени с нуждите на хората с увреждания.

   

  Многофамилна жилищна сграда от затворен тип с магазини, офиси и подземен паркинг на 2 нива, обособени в четири входа, като етажното разпределение е, както следва:
  - Вход A – 8 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 14 жилищни етажа
  - Вход B – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 14 жилищни етажа
  - Вход C – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти и гаражи и 14 жилищни етажа
  - Вход D – 9 етажа – жилищни.

   

  В близост до комплекса са бизнес център "Вертиго" и официалното представителство на Honda за България.

   

   

  Научете повече >>>

 • ХАРАКТЕРИСТИКА НА ИМОТА

  При новия ни проект JADE 2 ще запазим досегашната визията и местоположението, като сме вложили още повече любов и старание, за да създадем един още по-добър продукт, вашия дом точно така както си го представяте, с прекрасни гледки към Витоша и София, с оптимална вертикална планировка и разпределения. Вложихме сърце и мисъл във всеки един детайл, и всичко което научихме от вас, нашите клиенти.

  JADE 2 Residential Complex е многофамилна жилищна сграда с апартаменти, офиси, магазини и гаражи. Разположена е в Манастирски ливади изток – един от най-бързо развиващите се южни райони, с голям потенциал за развитие.

  Комплексът е от затворен тип, с обособена зона за отдих и зелени площи, като достъпът до вътрешния двор е контролиран и ограничен. Осигурен е Пешеходен подход посредством алея от юг и от север.

  Сградата разполага с подземен паркинг на две нива с паркоместа и гаражи, като техният брой е съобразен с броя на апартаментите.

  Достъпът до комплекса, до отделните входове, асансьорите, както и част от паркоместата са съобразени с нуждите на хората с увреждания.

   

  Местоположението на комплекса в Манастирски ливади - изток е изключително атрактивно поради:

  • • Бързия достъп до центъра на София
  • • Близостта до Витоша и Резиденция Бояна
  • • Наличието на търговски центрове и магазини – МОЛ България, Билла и др.
  • • Здравни заведения - Болница Св. София, 1 ДКК.
  • • Клонове на банки и центрове за обслужване на клиенти и др.
  • • Бизнес сгради – Вертиго, Абакус, Беллиссимо
  • • Дженеръс Ауто, ЗАД Армеец

   

   

  Научете повече >>>

 • местоположение

  Жилищен комплекс Jade 2 се намира в един от районите на София с най-голям потенциал за развитие – Манастирски ливади изток.

   

  Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, Мол България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

   

   Районът, в който ще бъде построен комплекс Jade 2, се развива с много бързи темпове, а изграждането на инфраструктурата се реализира едновременно със застрояването на тази част на столицата. Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков”, бул. „България” и има бърз излаз на „Околовръстен път”. Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, парк с детски и спортни площадки, детска градина и училище.

   

   

  Научете повече >>>

За проекта – детайлно представяне

1. Начало

Съчетание от модерна визия, отлична локация, уют, лукс, комфорт и сигурност. Така накратко може да се опише жилищна сграда от затворен тип Jade2 Residential Complex, разположена в един от най-новите и динамично развиващи се райони на София – Манастирски ливади Изток. Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, МОЛ България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

 

Проектирана от водещи архитекти, сградата се състои от четири входа – вход А на 8 етажа, и съответно входове B, C, D на 9 етажа, в които са разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, офис зона на партерно ниво и 2 подземни нива с гаражи, паркоместа и складове. Комплексът разполага с озеленен вътрешен двор със зони за отдих, който осигурява спокойна и чиста среда и максимален комфорт на обитателите. Общата надземна разгъната площ на Jade2 Residential Complex e 14 352 кв.м.

Конструкцията на сградата е скелетно-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, с дървесен дизайн и минерална мазилка, нискоемисионен стъклопакет – немска дограма Rehau, топлоизолация от каменна вата 10 см и EPS и пароизолация на покривните пространства. Стълбищните клетки и коридорите в комплекса са от гранитогрес с противоплъзгаща повърхност. Сигурността на живущите в комплекса се гарантира от видеонаблюдение, аудио  система на входа за всеки апартамент и ограничен достъп.

Инвеститор е компанията Резиденшънъл Пропъртис, част от инвестиционната група BESO HOMES, а изпълнител – Inno Build Enginering.

Изграждането на комплекса започва през месец май 2020 г., а строителните дейности ще приключат през месец май 2022 г.

 

Клиентите ни могат да изберат между двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, разпределени в четирите входа на Jade 2 и да осигурят паркомясто или гараж за  своя автомобил.

Реализацията на многофамилната сграда следва най-новите тенденции при жилищното проектиране, а строителните дейности се извършват в съответствие със съвременните стандарти за качество и при спазване на всички съответни норми на националното и европейското законодателство.

Наш приоритет е да бъдем доверен партньор на своите клиенти и да отговорим на Вашите очаквания за перфектно обслужване и качество без компромиси и заедно да изберем най-подходящия, уютен и сигурен дом за Вас, който отговаря на изискванията Ви за комфорт, стил и качество.

 

Инвестиционна група BESO HOMES

2. Детайлно представяне

Недвижимите имоти – двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти – в жилищен комплекс Jade 2 са обособени в четири входа, като етажното разпределение е, както следва:

 • Вход А – 8 етажа – 1 надземен етаж с офиси и 7 жилищни етажа
 • Вход B – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти с двор и 8 жилищни етажа
 • Вход C – 9 етажа – 1 надземен етаж с апартаменти с двор и 8 жилищни етажа
 • Вход D – 9 етажа – 1 надземен етаж с офиси и 8 жилищни етажа

Сутерен

В сутерена на комплекса е разположен подземен паркинг на две нива с паркоместа, гаражи и складове. Достъпът се осъществява директно от улицата посредством рампа за автомобили, а връзката с горните етажи е осигурена чрез стълбищни клетки и асансьори.

Капацитетът на подземния паркинг е съобразен с броя на апартаментите, като са предвидени и  паркоместа за хора с увреждания.

С цел безопасността на живущите, както и на сградите от комплекса, е забранено влизането на автомобили с газови уредби в подземния паркинг.

 

Първи приземен етаж

На първия приземен етаж са разположени съответно:

 • Магазини с достъп от ул. Васил Стефанов – във вход D
 • Жилища със самостоятелни дворчета, които да създават усещане за комфорта на собственото пространство – във вход B и C
 • Офиси с осигурен достъп от южната граница на имота – във вход А
 • Самостоятелно входно помещение и склад за всеки от входовете

Жилищни етажи

На жилищни етажи от втори до осми етаж са разположени типови двустайни и тристайни апартаменти, като

В двустайните апартаменти има:

 • Входно антре с достъп до всяка стая
 • Дневна с кухненски бокс и спалня
 • Складово помещение
 • Баня с тоалетна

В тристайните апартаменти има:

 • Входно антре с достъп до всяка стая
 • Дневна с кухненски бокс и две спални
 • Складово помещение
 • Баня с тоалетна
 • Допълнителна самостоятелна баня с тоалетна към една от спалните

 

Панорамен етаж

На последния девети етаж са разположени големи четиристайни апартаменти,

всеки от които разполага с:

 • просторна дневна с кухненски бокс между 30 и 50 кв.м.,
 • 3 самостоятелни, непреходни спални
 • 2 бани с тоалетна
 • Складово помещение
 • Гардеробно помещение
 • Панорамна тераса с гледка към София и Витоша

 

Осигурени са достатъчно паркоместа и гаражи, чийто брой е съобразен с този на жилищата.

 

Комуникационни връзки

Във всички входове достъпът до и от съответния етаж от и до сутерена и входното помещение се осъществява чрез стълбища и асансьори, предвидени и за хора с увреждания, които се придвижват със специализирани средства – инвалидни колички. На всеки от етажите са разположени между 3 и 6 апартамента с цел запазване на максимална самостоятелност, тишина и спокойствие на живущите.
Общи характеристики на комплекса

При изграждането на жилищен комплекс от затворен тип JADE 2 са заложени всички принципи за качествено ново строителство, като водещи са:

 • Прилагане на доказани във времето решения и добри практики за проектиране
 • Спазване на всички съвременни стандарти за проектиране и строителство
 • Съответствие с изискванията на нормативната уредба в Република България, както и с европейското законодателство в тази сфера.

Проектирането на сградата е съобразено с всички изисквания за енергийна ефективност и пожарна безопасност, а използването на паркоместата и гаражите в двете нива на сутерена става по всички предвидени правила за организация и безопасност на движението.

Предвидени са и достатъчно стойки за велосипеди.

 

Застроена и жилищни площи

Разгънатата застроена площ на JADE 2 е 14 352 кв.м.

Жилищната площ на отделните апартаменти е между 46 и 201 кв.м.

 

Паркоустройство и благоустройство

При проектирането на външната среда и двора на жилищен комплекс от затворен тип JADE 2 са взети предвид изискванията за висока естетика, лесна поддръжка и оптимални разходи при експлоатация.

В първия вход е разположено помещение за портиер/ охрана, а по алея се стига до отделните входове на сградите.

Дворната площ е определена за озеленяване и плочници, като са предвидени трафопост и дизелгенаратор за резервно захранване.

С цел сигурността на придвижване на живущите в комплекса и техните гости са осигурени отделни подходи за автомобилите и пешеходците.

Всички останали зони от вътрешния двор са с озеленяване, алеи и места за отдих. Подбрани са растения, включително дървесна растителност, предимно многогодишни, лесни за поддръжка и подходящи за климатичните условия в района. Те, заедно с ажурната ограда по границите на имота завършват и откроят цялостната визия на комплекса.

 

Конструкция на комплекса

Конструкцията на сградите от монолитен стоманобетон, а междуетажните подови конструкции са безгредови. Видът, разположението и размерите на конструктивните елементи е избран така, че да бъдат спазени всички изисквания за носимоспособност и сеизмична сигурност.

 

Ограждащи конструкции

Основният покрив, както и покривите на междинните нива са снабдени с хидроизолация, положена върху топлоизолация от каменна вата.

Покривът е изолиран с пароизолационна мембрана, топлоизолация от xps и армирана циментова замазка за наклон.

Балконите и лоджиите са с настилка от гранитогресни плочи.

Фасадното остъкляване е проектирано така, че да осигурява оптимално, като количество и качество, естествено осветление във всяко жилищно помещение. Прозорците са с PVC дограма и са с максимална височина, като са спазени всички противопожарни норми.

За осигуряване на максимално топлозадържане фасадните ограждащи стени са с ефективни топлоизолации с необходимата дебелина.

Входните пространства и фоайета в целия комплекс са достатъчно просторни, а всички входове са проектирани така, че да са достъпни за хората с увреждания.

 

Стени и врати

Вътрешните преградни стени са тухлени и оформени с мазилка и шпакловка.

Входните врати на апартаментите са блиндирани, с висококачествено покритие и елегантна визия.

 

Асансьори

И четирите входа на Jade 2 са оборудвани с пътнически асансьори, които позволяват пълноценното обслужване на хора с увреждания.

 

3. Локацията

Жилищен комплекс Jade 2 се намира в един от районите на София с най-голям потенциал за развитие – Манастирски ливади изток.

Местоположението на комплекса – в карето между Околовръстен път, бул. България и ул. Васил Стефанов, комбинира по уникален начин панорамната гледка към Витоша, спокойствието и чистия въздух на планината и бързата връзка с центъра на столицата. В непосредствена близост се намират резиденция Бояна, Мол България и Южния парк, както и множество бизнес сгради, търговски вериги, училища и детски градини.

Районът, в който ще бъде построен комплекс JADE, се развива с много бързи темпове, а изграждането на инфраструктурата се реализира едновременно със застрояването на тази част на столицата. Oбслужва се от няколко автобусни и една трамвайна линия, в близост е до бул. „Тодор Каблешков”, бул. „България” и има бърз излаз на „Околовръстен път”. Съгласно програмата на район Триадица, предстои в квартала да бъдат изградени нови улици, парк с детски и спортни площадки, детска градина и училище.

 

Основните фактори, които правят района изключително атрактивен, са:

 • Близостта и директния достъп до центъра на София
 • Близостта до Витоша и Резиденция Бояна
 • Наличието на търговски центрове и магазини – МОЛ България, Билла и др.
 • Здравни заведения – Болница Св. София, 1 ДКК.
 • Клонове на банки и центрове за обслужване на клиенти и др.
 • Бизнес сгради – Вертиго, Абакус, Беллиссимо
 • Дженеръс Ауто, ЗАД Армеец

 

Комплексът е на минути разстояние от центъра на София и основни столични булеварди:

 • Бул. България – 600 м.
 • Бизнес център Вертиго – 400 м.
 • Околовръстен път – 400 м.
 • НДК – 12 мин.

В непосредствена близост са и обекти, като търговски вериги:

 • МОЛ България – 5 мин., Магазин Била – 4 мин., а бизнес център Вертиго е на едва 400 м. от комплекса.
 • Най-близкото здравно заведение – Болница Св. София – е едва на 900 м. от жилищния комплекс,
 • 1 Детска Консултативна Клиника – на 4 мин. разстояние с кола, а престижната Сити Клиник – на 6 мин.
 • Ако имате желание за разходка – Резиденция Бояна е само на 4 мин., а Ботаническата градина на 6 мин.

Най-близките спирки на градския транспорт се обслужват от автобуси по линии 64 и 304 и трамвай по линия 7, който прави директна връзка с центъра на София.

 

Повече за характеристиките на района можете да прочетете от следната статия:

Научете повече >>>

4. За нас

BESO HOMES

Инвестиционна група Beso Homes е специализирана в цялостното управление и изграждане на жилищни сгради и комплекси на територията на София – от планирането на всеки наш проект, до продажбата на недвижимите имот, в т.ч. продажба на апартаменти, офиси, паркоместа и гаражи. В нашето портфолио има реализирани и изцяло офис сгради, но акцентът е върху жилищното строителство в София.

Beso Homes е част от Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП) – http://nasp.bg/members

 

В своята дейност ние прилагаме затворен бизнес цикъл, който включва:

 • Планиране
 • Проектиране
 • Осигуряване на инвестиции
 • Изпълнение на проекта
 • Реализиране на продажби
 • Комуникация с клиентите – от избора на най-подходящо жилище до подписване на договор за покупко-продажба на имот
 • Изпълнение на т. нар. after sales програма – предоставяне на индивидуална грижа от наш консултант на всеки клиент, закупили имот в предлаганите ексклузивно от нас обекти.

Винаги се придържаме строго към това да инвестираме средства и усилия в реализирането на проекти със стилна визия, издържана архитектура и атрактивна локация, на конкурентна цена на имотите и с висок инвестиционен потенциал.

Нашите консултанти ще Ви помогнат в избора и закупуването на недвижим имот в Jade 2, който да бъде Вашият мечтан нов дом или жилище, придобито с цел инвестиция.

www.besohomes.bg

 

Строителят

Изпълнител на многофамилна жилищна сграда от затворен тип Jade 2 е строителна компания Inno Build Engineering, която има 15 години опит в изграждането на офисни и жилищни сгради, туристически и развлекателни обекти.

Освен с дългогодишното си присъствие на българския пазар, компанията се отличава и с постоянно усъвършенстване на технологичния си процес чрез инвестиции в модерна техника, като разполага с кулокранове, едроплощни вертикални и хоризонтални кофражи и система за плочи SKYDECK. Освен иновативния подход на работа Inno Build Engineering разчита на високо квалифициран персонал, а всичко това е гаранция за високо качество на изпълнението в максимално кратки срокове.

BESO HOMES избра за пореден път компанията за свой доверен партньор, след като заедно реализирахме или сме в процес на реализация на всички проекти на инвестиционната ни група – жилищните сгради и комплекси Park View Residence 1 и 2, Jade Residential Complex, Modern Living Apartments, Sunny Boyana Residence, Modern Line 2, St.Ilia Residential Complex, Klementina Botique Residence.

www.innobuild.bg

 

Проектантът
JADE 2 Residential Complex е по проект на водеща архитектурна компания и дългогодишен партньор на BESO HOMES – Ivo Petrov Architects. Основана през 1990 г. компанията вече над 28 г. осъществява амбицията си да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради – от градоустройствени разработки, през инвестиционно проектиране във всички проектни фази, до интериорен дизайн и обзавеждане.

Именно затова и ние, от BESO HOMES, отново се доверихме на Ivo Petrov Architects и в частност на управителя арх. Цветан Петров, ръководител на проекта, за проектирането на JADE 2 и за цялостната визия на комплекса – стилна, естетически издържана, осигуряваща максимален комфорт, удобства и сигурност на живущите там.

Заедно с архитектурната компания проектирахме и останалите наши проекти – Jade Residential Complex, Park View Residence 1 и 2, Modern Living Apartments и Sunny Boyana Residence.

http://ip-arch.com/

Студио за интериорен дизайн

Изборът на ново жилище особено когато става въпрос за апартамент в сграда ново строителство не е лесен и изисква клиентът да вземе това важно решение въз основа на архитектурен проект, скици, планове и чертежи.

За да бъдем максимално полезни на своите клиенти както при този избор, така и в бъдеще, когато ключът за новия им дом е в тях, BESO HOMES работи съвместно с квалифицирани интериорни дизайнери.

По този начин нашите клиенти, закупувайки жилище, получават визия за това, как може да изглежда техният нов дом.

При необходимост и интерес от страна на клиента, заедно с интериорните ни диайнери предлагаме и изпълнение на съответния проект за интериорен дизайн, за да може новото жилище да посрещне своите собственици в завършен вид, в уютна атмосфера, предоставяща целия желан комфорт.

5. Нашите услуги

Ако искате да закупите недвижим имот за собствено ползване или с цел инвестиция в жилищен комплекс Jade 2 Residential Complex, BESO HOMES е вашият партньор. Продажбата на апартаменти, гаражи и паркоместа се осъществява ексклузивно само от нас, без посредник и без комисионна за купувача, директно от инвеститор.

 

Ние сме тук:

 • • За да Ви помогнем да направите най-подходящия избор
 • • За да Ви предоставим всички детайли, свързани с обекта и неговото изграждане
 • • За да отговорим на всички Ваши въпроси относно строителството, структурата на закупуване, документалното оформяне на сделката и др., касаещи комплекса или предлаганите от нас услуги
 • • За да договорим най-разумното за Вас банково финансиране, ако такова Ви е необходимо
 • • За да Ви предоставим индивидуална грижа за Вашия нов недвижим имот.

 

Ето и кои са основните стъпки при работата ни с всеки наш клиент:

 • Нашите консултанти отговарят на запитвания на телефон, по мейл или на място в нашия офис
 • Запознаваме с детайли всеки, който прояви интерес към недвижим имот – апартамент, магазин, офис, паркомясто , гараж в жилищен комплекс JADE 2.
 • Осъществяваме оглед заедно с потенциалния клиент
 • Организираме среща с представител на строителната компания, на проектанта или с наш дизайнер, ако това е необходимо и при желание от страна на клиента, за довършителни работи или други въпроси, свързани с недвижимия имот
 • При избор на апартамент, паркомясто, гараж съответният недвижим имот може да бъде „резервиран“ без депозит в рамките на до 2 дена
 • След този срок наш консултант се свързва с клиента за подписване на депозитно споразумение в случай на потвърждение
 • В случай, че сделката ще се извърши не със собствени средства изцяло, а с жилищен кредит, нашите консултанти започват комуникация с банката за изготвяне на съответния погасителен план както и на пълния пакет с документи за покупко-продажба. При необходимост се организира и среща на представител на банката с клиента
 • Клиентът осигурява необходимите, изискуеми от финансовата институция, документи
 • Консултантите на BESO HOMES подготвят предварителния договор за покупко-продажба, който заедно с пълния пакет документи по сделката се предоставят на клиента за разглеждане и предложения за корекции от него или негов адвокат
 • След финализиране на договора се насрочва дата за неговото подписване
 • След този етап сделката преминава към т.нар. after sales програма, където консултант на BESO HOMES предоставя индивидуална грижа на клиента до момента на завършване и предаване на обекта и съответния закупен недвижим имот.

 

Консултантите на BESO HOMES ви очакват на телефони – 0889 333 444 и 0886 333 444, без почивен ден, както и в централния ни офис на бул. „Тодор Каблешков“№ 45 (в работни дни от 10 до 18 ч.), където е осигурен безплатен паркинг /зад Beso Bar and Dinner/.

 

Може да ни пишете и на email: imoti@besohomes.bg, както и да използвате формуляра за запитвания или чат функцията на сайта на Jade 2 – www.jade2.bg или на BESO HOMES – www.besohomes.bg.

 

Очакваме Ви!